FAQ

 

FAQ - Veelgestelde vragen

Waarom een professioneel ingesproken voicemail?

Wanneer je niet in staat bent om de telefoon te beantwoorden wil je wel dat klanten of relaties professioneel te woord worden gestaan. Een voicemail wordt vaak gezien als een visitekaartje omdat het soms de eerste indruk is die personen van je krijgen. VoicemailService laat jouw voicemail inspreken door de beste A-stemmen, bekend van omvangrijke organisaties en commercials. Zo laat je een professionele indruk achter als je even niet bereikbaar bent.

  

Kan ik voicemails voor het hele bedrijf bestellen?

Dit is zeker mogelijk bij VoicemailService, wij begrijpen dat je voor een professionele uitstraling wil gaan door jouw hele bedrijf, team of afdeling te voorzien van een zakelijke voicemail met dezelfde A-stem en teksten. Zo kun je een uniforme huisstijl aanhouden. Neem voor meer dan 5 voicemails contact met ons op.

 

Hoe kan ik mijn voicemailpincode wijzigen?

Via deze link tref je een handleiding omtrent het wijzigen van de voicemailpincode. Hierdoor kan VoicemailService jouw voicemail op afstand installeren.

 

Hoe wordt mijn voicemail geïnstalleerd?

Over het algemeen installeren wij jouw voicemail op afstand. Om deze te kunnen plaatsen is het van belang jouw voicemailpincode (tijdelijk) te wijzigen naar 4060. Zodra jouw voicemail geplaatst is ontvang je van VoicemailService een e-mailbericht ter bevestiging. Bij sommige zakelijke accounts of via telefooncentrales kan de voicemail niet op afstand geïnstalleerd worden, dan zullen we het professionele geluidsbestand doorsturen zodat je deze zelf digitaal kan uploaden in jouw zakelijke gebruikersaccount of via de telefooncentrale.

 

Hoe lang duurt het voordat mijn professionele voicemail geïnstalleerd wordt?

Omdat we werken met de beste stemacteurs zijn we afhankelijk van hun agenda. We streven ernaar om hem binnen 12 werkdagen te installeren.

 

Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn (bedrijfs)naam juist uitgesproken wordt?

Bij het bestelformulier kun je een geluidsopname uploaden. Spreek via bijvoorbeeld de dictafoon op jouw mobiele telefoon jouw naam (en/of bedrijfsnaam) in. Deze wordt meegestuurd naar de opnamestudio zodat de stemacteur weet wat de juiste uitspraak is.

 

Ik wil graag mijn voicemail in laten spreken in een andere taal dan Nederlands of Engels, is dit mogelijk?

Dit is afhankelijk van de taal maar VoicemailService heeft een groot bestand aan professionele stemacteurs waardoor dit vaak wel mogelijk is. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Ik ben mijn professionele voicemail kwijt, wat moet ik doen?

Wanneer jouw voicemail niet meer geïnstalleerd is doordat je bijvoorbeeld een nieuwe provider hebt, kun je deze door VoicemailService opnieuw laten programmeren. Voor €29,95 excl. BTW wordt jouw voicemail opnieuw geïnstalleerd. Hiervoor hebben we jouw telefoonnummer en provider nodig en is het van belang dat je de voicemailpincode voor de plaatsing (tijdelijk) wijzigt naar 4060. Neem voor deze herplaatsing contact met ons op.

 

Ik wil graag een vergelijkbare maatwerk (telefoon)service, kan dit?

Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld het inspreken van een telefooncentrale, wachtstanden, keuzemenu’s, gesloten meldingen of een Interactieve Voice Response systeem (IVR). Maar ook voor tekstuele verbeteringen, het schrijven van volledige voicemailteksten of het vertalen van telefoonteksten kun je terecht bij VoicemailService.