Voicemail pincode

 

Handleiding voicemailpincode wijzigen

 

VoicemailService installeert jouw voicemail op afstand. Om dit te realiseren dien je jouw pincode (tijdelijk) te wijzigen naar 4060. Dit kan op eenvoudige wijze via onderstaande stappen:

 

 

  1. Bel 1233 vanaf de betreffende mobiele telefoon om bij jouw voicemail te komen. Eventueel wordt nu gevraagd jouw huidige pincode in te toetsen en worden nieuwe voicemailberichten afgespeeld. Vervolgens zit je in het hoofdmenu.
  2. Kies in het hoofdmenu voor de optie ‘instellingen’ (na gekozen te hebben voor ‘instellingen’ moet je in het daaropvolgende menu mogelijk nogmaals kiezen voor de optie ‘instellingen’/’beveiligingsinstellingen’). Dit menu zal een optie geven om uw pincode/password te wijzigen. Stel de nieuwe (tijdelijke) pincode in: 4060.

 

 

Zodra jouw voicemail geplaatst is ontvang je een e-mailbericht ter bevestiging. We raden je aan om dan de voicemailpincode weer te wijzigen naar een eigen code.

 

 

Overige belangrijke informatie omtrent de installatie van jouw voicemail

 

  1. Verwijder de ingesproken voicemailberichten op jouw mobiele telefoon. Natuurlijk zullen wij deze niet gaan afluisteren maar ten goede van jouw eigen privacy en om niet onverhoeds een bericht te verliezen raden we je aan om persoonlijke berichten te verwijderen.
  2. Indien je in het buitenland verblijft is het bij sommige providers niet mogelijk om op dat moment jouw voicemail te installeren. Mocht je binnen 14 dagen na jouw bestelling naar het buitenland gaan vernemen we dit graag zodat we de installatie op een ander moment kunnen inplannen.
  3. Bij sommige zakelijke accounts of via telefooncentrales kan de voicemail niet op afstand geïnstalleerd worden, dan zullen we het professionele geluidsbestand doorsturen zodat je die zelf digitaal kan uploaden in jouw zakelijke gebruikersaccount of via de telefooncentrale.