Voorbeelden

Voicemail voorbeeldteksten

Dit is de voicemailservice van [bedrijfsnaam]. Op dit moment zijn wij niet in de gelegenheid om u te woord te staan. Laat na de toon uw naam en telefoonnummer achter en we bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Dank u wel. 

U bent verbonden met de voicemail van [naam] van [bedrijfsnaam]. Spreek uw naam en telefoonnummer in en u wordt vandaag nog teruggebeld. Dank u wel.

Dit is de voicemail van [naam]. Op dit moment is hij niet in de gelegenheid om u te woord te staan. Laat na de toon uw naam en telefoonnummer achter, dan belt hij u zo spoedig mogelijk terug. Dank u wel.

Dit is de voicemail van [naam]. Op dit moment is hij niet in de gelegenheid om u te woord te staan. Laat na de toon uw naam en telefoonnummer achter of probeer het later opnieuw. Dank u wel.

Hello, you have reached [company name]. We cannot answer you call right now, our business hours are Monday through Friday from 9 to 5. Please leave your name, phone number, and a brief message, and we will contact you as soon as possible. Thank you.

Hello, you have reached [name]. He is currently unable to take your call. Please leave your name, phone number, and a brief message, and he will contact you as soon as possible. Thank you.